19 April 2018

Informatiebijeenkomst NWO: Vooraanmelding Veni-ronde - 19 april 2018

Op donderdag 19 april organiseert NWO twee informatiebijeenkomsten voor onderzoekers die komende ronde een Veni-subsidie willen aanvragen. Er zal praktische informatie worden gegeven over de aankomende pilot vooraanmelding die NWO-domeinen Sociale- en Geesteswetenschappen (SGW) en Technische en Toegepaste Wetenschappen (TTW) zullen uitvoeren, met de eerste deadline eind augustus 2018. De informatiebijeenkomsten vinden plaats in de ochtend en in de middag, en zijn beide voor alle disciplines en onderzoeksgebieden. De bijeenkomsten worden gegeven in het Engels.

Aanmelden

Gezien de grote belangstelling voor de informatiebijeenkomsten is aanmelden verplicht. Hier kun je je kosteloos aanmelden:

https://www.nwo.nl/onderzoek-en-resultaten/programmas/vernieuwingsimpuls/VI-Voorlichtingsdag/aanmeldformulier+veni-pilot

Locatie

De informatiebijeenkomst vindt plaats in Utrecht. De exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt via de NWO- en TTW-website.

Programma

Het precieze programma met tijden zal binnenkort bekend worden gemaakt. Naast de algemene informatiesessie worden speeddates georganiseerd voor het stellen van specifieke vragen. Ook als je twijfelt bij welk domein je het beste kunt indienen ben je uiteraard welkom.