Harry Crijns Research Grant - Deadline 17 september 2023

De Harry Crijns Research Grant, in het leven geroepen door het Hart en vaat onderzoekfonds Limburg,  in te stelle wordt periodiek toegekend aan jonge wetenschappers die zich bezighouden met klinisch cardiovasculair onderzoek en daarmee bijdragen aan de realisering van de doelstellingen van de foundation.

Prof. dr. Harry J.G.M. Crijns was tot December 2020 voorzitter van de vakgroep cardiologie van het Maastricht UMC+ en bestuurslid van CARIM. Gedurende zijn lange en succesvolle carrière in de translationele en klinische cardiologie heeft Prof. Crijns ontelbare bijdragen geleverd aan de cardiovasculaire wetenschap, in het bijzonder op het gebied van atriumfibrilleren. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de vormgeving van cardiovasculaire research op lokaal, nationaal en Europees niveau en heeft een grote impact gehad op de carrières van vele assistenten en collega’s en op de levens van vele patiënten en hun naasten.

Logo Hart en vaat onderzoekfonds LimburgHart en vaat onderzoekfonds Limburg, onderdeel van Health Foundation Limburg, heeft dan ook besloten om een Harry Crijns Research Grant in te stellen. Deze grant ten bedrage van € 25.000 wordt periodiek toegekend aan jonge wetenschappers die zich bezighouden met klinisch cardiovasculair onderzoek en daarmee bijdragen aan de realisering van de doelstellingen van onze foundation.

Download hieronder de informatie over hoe u een aanvraag kunt indienen.
Deadline: 17 september 2023.

Aanvraagformulier Harry Crijns Research Grant

Voorwaarden Harry Crijns Research Grant

Overview