Arts- Onderzoeker/ Doseerarts Trombosedienst

07-12-2022

Scientific Staff

Het onderzoek (ontwerp, uitvoering en implementatie) richt zich met name op het verbeteren van de behandeling van patiënten met trombose en het voorkomen van complicaties en lange termijn gevolgen van deze aandoening. Ten aanzien van de lange termijn gevolgen is het onderzoek toegespitst op de diagnose en behandeling van het post trombotisch syndroom.

Als arts-onderzoeker zal je naast het doen van wetenschappelijk onderzoek nadrukkelijk betrokken blijven bij de patiëntenzorg. Je zult een deel van je tijd verantwoordelijk zijn voor het doseren van patiënten met vitamine k antagonisten. Je wordt intern opgeleid tot doseerarts.

Je werkt zelfstandig en overlegt daar waar nodig met collega doseerartsen, huisarts of behandelend specialist en draagt je kennis over aan de medewerkers van de Trombosedienst over de te volgen antistollingstherapie van patiënten. Je houdt de laatste ontwikkelingen bij op het gebied van medische kennis van het vakgebied en draagt mede zorg voor het onderhouden van actuele medische kennis binnen de organisatie.

Het doel van de functie is om het onderzoek af te sluiten met een promotie en het verwerven van de doctorstitel.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een masteropleiding Geneeskunde afgerond, hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en het werkveld, en beschikt hiervoor over de juiste kennis en vaardigheden. Je hebt een zelfstandige en initiërende werkhouding. Je beschikt derhalve over een academisch werk- en denkniveau en bent BIG geregistreerd.

Het contact met een diversiteit aan patiënten en hun persoonlijke levenssfeer vraagt van de doseerarts een correct, tactvol en beleefd optreden. Ook sta je positief en constructief in alle andere in- en externe contacten.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

Het Hart+Vaat Centrum (HVC) richt zich op mensen met cardiovasculaire aandoeningen door het bundelen van multidisciplinaire kennis en expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling, onderzoek, onderwijs en opleiding.

Bij het HVC zijn de volgende specialismen betrokken: Cardiologie, Cardio-thoracale Chirurgie, Vaatchirurgie, Vasculaire Dermatologie, Vasculaire Interne Geneeskunde en Vasculaire Neurologie.

Het Trombose Expertise Centrum maakt onderdeel uit van het Hart+Vaat Centrum.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor bepaald werk voor de duur van bijna 4 jaar (tot 01.01.2028), voor gemiddeld 32 uur per week conform artikel 2.4.3. van de Cao umc.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.800,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A10 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.