Managing Director School CARIM

05-04-2022

Wil jij leiding geven aan één van de grootste onderzoeksscholen op het gebied van hart- en vaatonderzoek in Europa? Als managing director van de School for Cardiovascular Diseases (CARIM) werk je in een dynamische omgeving waarin getalenteerde basale en klinische wetenschappers elke dag bezig zijn om de kennis en expertise op het gebied van hart- en vaatziekte te vergroten. Voor CARIM zijn we op zoek naar een managing director die samen met de rest van het managementteam de dagelijkse bedrijfsvoering van onze onderzoekschool verzorgt.

Het managementteam (MT) van CARIM bestaat uit de wetenschappelijke directeur die integraal verantwoordelijk is voor de aansturing van de school, de managing director en de secretaris. Het MT vormt samen met de drie divisieleiders en de voorzitter van de Strategic Board het dagelijks bestuur van CARIM. Aan dit dagelijks bestuur worden jaarlijks wisselbestuursleden toegevoegd door loting vanuit het vaste wetenschappelijk en beheerspersoneel (CARIM Priori). 

In jouw rol heb je een divers takenpakket. Je ondersteunt de wetenschappelijke directeur van CARIM bij het leidinggeven aan de school. Daarnaast geef je zelf leiding aan het beheersbureau van CARIM, dat bestaat uit 3 secretariaatsmedewerkers en 5 financiële specialisten. Verder ben je ook het aanspreekpunt voor het ondersteunend beheerspersoneel van CARIM. 

Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van CARIM. Van de begrotingscyclus tot arbeidscontracten, van overeenkomsten voor samenwerkingen met onderzoeksinstellingen tot het zorgdragen voor de juiste verwerking van onderzoeksinput en -output. Daarnaast vertegenwoordig je CARIM in diverse overlegorganen. Je ondersteunt onze onderzoekers bij het opstellen van de projectbegrotingen van onderzoeksvoorstellen en ben je verantwoordelijk voor het beheer van toegekende subsidies.

Klik hier voor meer informatie